Рокля тип риза - модерна и стилна

Олицетворение на небрежната елегантност, роклята с риза без усилие съчетава комфорт и изтънченост, което я прави предпочитан вариант за пролетния сезон. Със своята яка и дизайн с копчета, тази рокля излъчва вечна привлекателност, която може да бъде съчетана по най-различни начини. Избери леки материи като памук или лен за прохладно усещане, което е идеално за по-топлите дни.

Съчетай бяла рокля с колан на талията, бели маратонки за спокойна ежедневна визия или я облечи с обувки на ток за един шикозен вечерен аутфит. Идеална за всеки тип фигура, тази рокля ще се превърне в твоя фаворит.

 

Покажи още

Рокля тип “прегърни ме” - истинска нежност

Вечен фаворит, “обгръщащата” рокля остава неизменна част от гардероба на всяка модна дама. Дизайнът, който пасва перфектно на тялото, подчертава талията, като същевременно предлага удобно прилягане с възможност за персонализиране. Независимо дали предпочиташ смели щампи или плътни нюанси, роклята тип “прегърни ме” излъчва женственост и изтънченост, което я прави идеален избор за пролетни вечери с приятели.

Избери такава с флорални мотиви и я съчетай с ефектно колие или обеци, обувки на висок ток в неутрални тонове и стилно сако, което да подчертава цвета на роклята. Не забравяй да добавиш и малка чанта през тялото, за да завършиш тоалета си.

Дънкова рокля - ежедневен шик

Дънковата рокля има страхотен ежедневен чар, защото излъчва небрежно спокойствие, идеално за пролетни приключения. Независимо дали става въпрос за класическа дънкова рокля или такава тип риза, тези рокли предлагат безкрайна гъвкавост и стилни варианти. 

Може да я носиш с лека жилетка или яке за допълнителна топлина в хладните пролетни вечери, заедно с боти до глезена за по-непринуден аутфит. Може да избереш силуета на роклята в зависимост от твоето тяло.

 

Покажи още

Романтична рокля - за красиви вечери навън

Прегърни женствената си страна с романтична рокля с деликатни плисета, мек муселин и луксозни сатенени материи. Независимо дали са украсени с флорални щампи или сложни дантелени детайли, тези рокли излъчват ефирен чар и вечна елегантност, което ги прави идеални за пролетни поводи

Розова рокля, комбинирана с класическо сако, сандали или балеринки в меки тонове, и нежни аксесоари, ще може да създадеш страхотна визия за най-различни поводи.

 

Покажи още

Гащеризони - истинските фаворити

За съвременен прочит на пролетните аутфити, избери гащеризон, който безпроблемно съчетава стил и комфорт. Независимо дали искаш да заложиш на разкроен силует, или такъв по тялото, гащеризоните предлагат елегантна и изискана алтернатива на традиционните рокли

Тук отново може да добавиш структуриран блейзър за дневни визии или палто/тренчкот за вечерни такива. Завърши тоалета си с обувки на висок ток с интересни детайли, както и с бижута, които ще привличат вниманието към себе си.

 

Покажи още


Пролетта е времето да се развихриш в модния свят! Избери от разнообразието от рокли, които не само ще те накарат да се чувстваш добре, но и ще издигнат стила ти на следващо ниво. Е, кой ще бъде твоят фаворит?