Как да определиш какво ти липсва

Когато оценяваш гардероба си, опитай да идентифицираш областите, които се нуждаят от малко работа, за да може да се възползваш максимално от вещите, които вече притежаваш.

Може би обичаш да правиш изявление с дрехите, които носиш, и имаш гардероб, пълен със смели тоалети, но смяташ, че това не е достатъчно? С повече основни елементи (помисли за тениски, добър чифт дънки и преходни ботуши) тези по-впечатляващи елементи могат да бъдат носени по-често и в крайна сметка да станат по-удобни.

Същото правило важи и ако си минималист. Може да се наложи да инвестираш в някои открояващи се предмети като бижута или страхотно палто, което ще даде нов живот на твоите неутрални артикули. Помисли как да съчетаваш това, което вече ти е любимо, и инвестирай в нещо ново само ако това ще ти помогне да носиш тези неща повече.

 

модни находки

Актуализирай капсулния си гардероб

Ако успешно си се идентифицирала какво липсва в гардероба ти, време е да попълниш празнините! Казвайки това, гардеробът тип капсула ще изглежда различно за всеки – в крайна сметка той трябва да се състои от елементи, които работят за твоя начин на живот, които те карат да се чувстваш добре и които обичаш.

СЪВЕТ: Все още нямаш капсулен гардероб? За повече идеи как да започнеш, прочети нашето ръководство за създаване на капсулен гардероб.

По-долу сме събрали някои от ключовите елементи от всеки гардероб, които ще бъдат супер оценени тази година. Използвай това ръководство като основа - сега има толкова много варианти за артикули (по отношение на цвят, кройка, стил и т.н.), че откриването на твоя фаворит никога не е било по-лесно.

Нови герои, които да добавите към гардероба си през 2024 г.

Прави или широки дънки

Влюбена си в тесните си дънки? Страхотно, носи ги, обичай ги, наслаждавай им се! Но ако търсиш актуализация на любимия си чифт дънки и може би искаш да си поиграеш малко със силуета и пропорциите си, чифт прави или широки дънки е отговора!

 

Покажи още

Изчистена риза

Независимо дали си облечена за офиса, или ще излизаш през уикенда, подходящата риза се превръща в основа за безброй аутфити. Разбира се, не е задължително да избереш обикновена бяла риза – помисли за останалите си дрехи и открий това, което стои най-добре в гардероба ти.

 

Покажи още

Преходни пуловери

Уютните плетива ще служат на гардероба ти през зимния студ, както и през по-меките пролетни и есенни дни - ключът е правилната материя. Избягвай тежките плетива и търси модели, които са изработени от комбинация от памук, лен или вискоза.

 

Покажи още

Памучен тренч

Тренчкотът е перфектният баланс между стил и функционалност. Играй си с пропорциите, цветовете или дължината, и открий модела, който е най-подходящ за твоя личен стил.

 

Покажи още

Стилни блейзъри

Издигни визията си от дънки и тениска на съвсем ново ниво, като ги наслоиш с черен блейзър. Ако черното не е твоето нещо, тъмносиньо или неутрално бежово също може да бъдат добър вариант.

 

Покажи още

Чифт универсални кецове

От елегантни и минималистични, до дръзки и внушителни, правилните маратонки могат безпроблемно да направят преход между дневен и вечерен тоалет. Опитай например устойчивите модели на Veja или минималистичен модел маратонки от adidas.

 

Покажи още

Качествена дамска чанта

Търсиш чанта, която наистина побира твоите неща и изглежда шик, докато я носиш? Независимо дали предпочиташ компактен модел за през тялото в минималистичен стил, или голяма шопинг чанта за ежедневна гъвкавост, идеалната чанта хармонизира практичността с твоя уникален стил.

 

Покажи още