Направи изявление с огромни квадратни рамки

Една от най-популярните форми за слънчеви очила през 2023 г. е огромната квадратна рамка. Този стил предлага един смел външен вид, който е идеален за заявяване на стила ти. Големият размер на рамките също осигурява достатъчно покритие, което е идеално за защита на очите ти от вредните слънчеви лъчи. Този стил е най-подходящ за хора с овални или сърцевидни лица, тъй като квадратните рамки спомагат за балансиране на пропорциите на лицето им.

Покажи още

Котешко око за ретро излъчване

Рамките тип котешко око са друга модерна форма за слънчеви очила през 2023 г. Този стил е известен със своята женствена и ретро визия, и е идеален за тези, които искат да добавят нотка винтидж блясък към своя гардероб. Рамките с котешко око се предлагат в различни размери, така че може да избереш чифт, който подхожда на твоята форма на лицето и личния ти стил.

Покажи още

Кръгли рамки с модерен привкус

Кръглите рамки са вечен моден хит, който никога няма да ни омръзне. През 2023 г. може да очакваме да видим много кръгли рамки с модерен привкус. Например, някои дизайнери добавят уникални детайли като двойни мостове или цветни лещи, за да придадат на тази класическа форма щипка съвременност. Този стил е най-подходящ за хора с квадратни или сърцевидни лица, тъй като кръглите рамки омекотяват ъглите на лицето им.

Покажи още

Функционалност и стил: поляризирани слънчеви очила

Поляризираните слънчеви очила са всеки тип слънчеви очила, които имат поляризирани стъкла. Освен че намаляват отблясъците, поляризираните лещи осигуряват и 100% UV защита. Първоначално популярни в спортното облекло и за дейности на открито, през 2023 г. слънчевите очила Polaroid се предлагат в различни стилове и цветове, така че може лесно да намериш чифт, който допълва личния ти стил, и да притежаваш моден аксесоар, който също е функционален.

Авиатори за страхотен външен вид

Авиаторските слънчеви очила са класически стил, който е популярен от десетилетия. Днес авиаторските слънчеви очила предлагат вечна, класическа визия, която никога не излиза от мода, а дизайнът им ги прави чудесен избор за хора с различни форми на лицето.
Предлагат се и в различни цветове на стъклата и в колекциите на Ray Ban ще откриеш разнообразни модели в този стил. Независимо дали отиваш на плаж или обикаляш из града, тези слънчеви очила са модерен и функционален избор.


Кои да избереш според формата на лицето си?

В зависимост от личните ти предпочитания, тенденциите или повода, много неща могат да определят формата или стила очила, който в крайна сметка ще носиш - и разбира се, няма нужда да се ограничаваш само с един чифт в колекцията си. Но ако наистина търсиш този, който ще върви с всичко, може би е добра идея да вземеш предвид и формата на лицето си, за да си сигурен, че ще избереш стил, който допълва чертите ти.

Прочети нашето ръководство и научи всичко за това как да избереш слънчеви очила според формата на лицето ти.