Nike Tech Fleece

Представени през 2013 г., първите Tech Fleece са пуснати като част от Tech Pack под марката Nike Sportswear. Лайфстайл колекцията преосмисля класическия силует на облеклото на Nike, проектирано да отговаря на спецификациите на най-добрите спортисти в света. В кампанията се включват звезди като Неймар-младши, Кевин-Принс Боатенг, Рафаел Надал и Серина Уилямс. Избери своя фаворит сега!

 

Покажи още

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 бяха представени на света през 1982 г. като първите баскетболни маратонки с технология Nike Air. Тази революция в света на маратонките означава, че дори тридесет години по-късно, те все още са основен моден продукт, популярен по целия свят. Може да избереш от три типа: нисък, среден и висок въз основа на твоите предпочитания.

 

Покажи още

Nike Air Vapromax

Вече почти петдесет години виждаме тези маратонки на Nike да се разхождат по улиците, независимо дали в тяхната ниска версия, или версия до глезена. Тези обувки със сигурност няма да се изгубят в гардероба ти, тъй като са подходящи за почти всеки повод и стил. Предпочиташ класическото бяло или ще избереш от безбройните цветове и дизайни, които това издание предлага?

 

Покажи още

Nike Air Max 270

Черпейки вдъхновение от две икони – Air Max 180 и Air Max 93 – Nike Air Max 270 е кръстен на 270-те градуса в своята въздушна подметка. Първите 100 процента лайфстайл въздушни маратонки, моделът 270 е проектиран със строгостта на спортните постижения, но за изискванията на целодневно носене. Получената комбинация от големия модул Max Air и подметка от пяна с двойна плътност е идеална за всеки, който е в движение.

 

Покажи още

Adidas Terrex

Изданието Terrex със сигурност е първото нещо, което ни идва на ум, когато става дума за мода на открито. Не е чудно, че маратонките от тази марка са сред най-популярните. Независимо дали търсиш обувки за лек туризъм, обувки за фитнеса или такива за труден преход в труден терен, Terrex предлага опции за всеки. Тогава просто облечи качествено спортно яке и тръгни по посока на приключенията.

 

Покажи още

Nike Air Max 97

25 години по-късно, Air Max 97 се утвърждава като един от най-емблематичните силуети в линията на Air Max. Наследявайки Air Max 96, маратонките на Nike от 1997 г. незабавно намират популярност в популярната култура по целия свят. Въпреки че исторически се рекламират като вдъхновени от японските влакове-стрели, дизайнерът на Air Max 97 Кристиан Тресър всъщност черпи вдъхновение от природата и - може би по-странно - от планинските велосипеди. Ако си фен на тези спортове, определено трябва да тестваш маратонките.

 

Покажи още

Nike Air Max 95

Изминаха 20 години, откакто Nike за първи път дебютира с класическия Air Max 95, който отбеляза голяма промяна в пазара на маратонки за бягане по това време. Със своя отчетлив дизайн на вълни в горната си част, градиентна сива цветова схема и ярки неоново жълти акценти, оригиналният модел е със смел, провокативен силует, който не беше предшестван от никакви маратонки преди неговото време. Фаворит на много дами и господа в България, той се нарежда и в нашия списък.

 

Покажи още

Nike Air Max 

На върха на въображаемата стълбица са легендарните маратонки Nike Air Max, характерни с отличителния балон на подметката. Знаеш ли, че първите маратонки от този тип виждат бял свят през 1987 г. и са рекламирани за бягане? Днес може да изберещ от безброй варианти - от Air Max 90 до Air Max 270 и много други.

 

Покажи още

 

Без значение на кои маратонки от нашата класация ще заложиш, не забравяй за своя собствен стил и комфорт. Бъди винаги в крак с модата - избери маратонки чрез GLAMI!