Тренчкот: довери се на вечната елегантност

Тренчкотът е вечен моден артикул и ни доказва своята гъвкавост през всеки пролетен или есенен сезон. Избери класическо бежово или се осмели да заложиш на по-жив нюанс. Носи го небрежно върху рокля с цветя за женствена нотка или като алтернатива, комбинирай го с дънки, черно-бяла тениска на райета и черни балериники за изтънчен външен вид.

 

Покажи още

Дънково яке: универсален елемент за твоя гардероб

Този сезон потърси дънково яке с овърсайз силует или интересни джобове. Комбинирай го с ефирна макси рокля за бохо усещане или го носи с панталони и маратонки за шикозен, но все пак доста свеж тоалет. И тъй като никога не може да имаш достатъчно деним в гардероба си, заложи на модерния дънков външен вид от глава до пети и съчетай дънково яке с дънки в подобен нюанс и семпла тениска.

 

Покажи още

Кожено яке: добави изтънченост към пролетната ти визия

Идеалното преходно яке е коженото! Не е нужно да си рок звезда, за да носиш такова. Независимо дали предпочиташ класическо черно кожено яке или ще избереш цветен вариант, този артикул незабавно ще добави щипка свежест към всяко облекло. Комбинирай го с пола на цветя и каубойски ботуши за женствено, но игриво излъчване. Ако носиш това яке със сатенена рокля по тялото и добавиш обувки на ток, веднага имаш секси вечерна визия.

 

Покажи още

Блейзър: стил и елегантност в едно

С блейзърите може да развихриш въображението си, вдъхновена от свежия пролетен въздух. Въпреки че най-разпространени са класическите черен или бежови варианти, опитай по-игриви щампи или по-смели цветове като синьо, червено или розово. Всички цветове ще се съчетаят добре с класически дънки, но ако може да намериш и панталон от същия цвят, който да върви с блейзъра, не позволявай да подминеш възможността да съчетаеш един супер аутфит!

 

Покажи още

Яке бомбър: съчетайващо комфорт и стил

Добави спортна нотка към твоя пролетен гардероб, но все пак остани стилна! Избери смели цветове или привличащи окото шарки и сатенена визия. Съчетай якето бомбър с мини пола и маратонки за забавен и закачлив външен вид или го носи върху рокля тип суитшърт с качулка за аутфит, вдъхновен от спорта.

 

Покажи още

Капитонирано яке: за спортен и активен пролетен преход

Този тип яке е напълно универсално и върви с почти всичко! Комбинирай ватираното яке с клин и боти за небрежен тоалет през уикенда или го носи върху рокля-пуловер за шикозен и комфортен аутфит.

СЪВЕТ: Носи маратонки с клина и не се страхувайте да вдигнеш чорапите си върху него. Каскет или шапка тип идиотка са черешката на тортата за перфектната градска визия.

Покажи още

 

И така, кое от дамските пролетни якета ще избереш? Независимо дали предпочиташ по-класическо или по-спокойно облекло, бъди смела и дерзай! Наслади се на топлото време със стил!