Тесни дънки - подчертай извивките си

Тесните дънки са вечни и универсални, известни със своето плътно прилепване към тялото, особено от талията до глезените. Този тип дънки предлагат един елегантен и модерен прочит за всеки аутфит, което ги прави перфектни за най-различни поводи. 

 

Покажи още

 

Могат да се носят с обикновена бяла тениска и изчистени кожени кецове, но могат да се съчетаят и с официална риза, блейзър и високи обувки. Широките пуловери са идеални за съчетаване с тесни дънки, а към него може да добавиш и стилен колан.   Подходящи са за различни типове фигури, особено за тези тип пясъчен часовник, крушовидна или атлетична фигура, тъй като подчертават извивките на тялото. Ако имаш фигура тип ябълка, може също да носиш такива дънки, но с висока талия, за да балансираш силуета си.

 

типове дънки

Дънки с права кройка - баланс и стил

Правите дънки са друга класика, известни с това, че са еднакво широки от ханша до глезените. Тези дънки предлагат изчистен и балансиран силует, което ги прави универсален избор за ежедневието.

 

Може да ги съчетаеш с изчистена риза с копчета и чифт елегантни боти до глезена за семпъл офис аутфит. Друг вариант е да ги носиш с тениска или пуловер, заедно с ватирано яке или палто за по-хладните месеци. Дънките с права кройка са подходящи за тела тип пясъчен часовник, както и за правоъгълни фигури, заради баланса, който създават във всеки тоалет.

 

Покажи още

Широки дънки (Boyfriend и Mom дънки) - ежедневен шик

Широките дънки обхващат два популярни стила: Boyfriend и Mom дънки. Boyfriend дънките се славят със своята отпусната кройка, идеална за ежедневието. Съчетай ги с къс топ или тениска, заедно с бели маратонки за удобен аутфит за офиса или кафе с приятели. 

 

Mom дънките се характеризират с висока талия и леко свободна кройка, която има нотка винтидж усещане в себе си. Тях може да съчетаеш с по-широка тениска, която да загащиш в тях, стилен блейзър и обемни кецове на платформа. И двата модела работят изключително добре за хора с права или атлетична фигура, тъй като придават обем, постигайки баланс между комфорт и стил.

 

различни модели дънки

Разкроени дънки - носи ги с увереност

Разкроените дънки се разпознават с това, че се разкрояват от коляното надолу, придавайки един издължен вид на тялото ти. Те са много добри за балансиране на по-широк ханш и бедра, затова често се носят от дами с крушовидна форма на тялото, както и такива с тип пясъчен часовник.

 

Покажи още

 

Почти задължително е да ги съчетаеш с ботуши на висок ток, за да подчертаеш и издължиш краката си. Прибрана блуза или вталена риза ще подчертаят талията ти, а малката чанта ще е перфектният завършек към този тоалет. Не забравяй и аксесоарите - ако ги носиш в по-формална обстановка, стилното бижу е задължително.

Дънки с широки крачоли - разчупена класика

Дънките с широки крачоли се отличават с по-свободни крачоли, които не се впиват по тялото и въпреки това изглеждат много стилно. Те са подходящи основно за ежедневието, но могат да се носят и за малко по-формални събития или в офис среда. 

 

Съчетай ги с къса блуза, пуловер или стилна риза, в зависимост от повода. Може да избереш по-разчупен модел дамски кецове над глезена или да носиш тези дънки с боти на ток. Широките крачоли са идеални за дами с тяло тип ябълка или правоъгълна форма. Те добавят обем към долната половина, създавайки илюзията за извивки, като същевременно осигуряват комфорт и стил.

 

Покажи още

 

Дънките се предлагат в множество стилове, всеки от които е предназначен да отговори на различни типове тяло и модните ти предпочитания. Без значение дали ще избереш тесни, прави или широки дънки, най-важно е да ги носиш с увереност и да се се страхуваш да заявиш себе си!