Форма на тялото тип пясъчен часовник

Ако имаш относително симетрични горна и долна част на тялото, вероятно имаш най-голям избор. Не е нужно да "балансираш" нищо, просто се фокусирай върху подчертаването на талията ти, която би било жалко да скриеш.

Силуетът ти ще бъде красиво подчертан от пола тип молив с висока талия – независимо дали избереш семпла черна такава за офиса или дънкова за по-ежедневни събития, няма да сгрешиш. Избери дължината на полата според повода и я съчетай с оувърсайз риза или тениска с щампа. Никога обаче не забравяй да загащиш топа си в полата.

Покажи още

Форма на тялото тип ябълка

Искаш ли да отклониш вниманието от корема си и вместо това да подчертаеш красивите си крака? Потърси по-къси поли, които могат да накарат краката ти да изглеждат по-дълги. Не се страхувай от тежките матери - опитай пола от рипсено кадифе или деним.

Покажи още

И на какво определено ще се насладиш? Закачливи елементи като възел на талията, цепка при миди и макси полите или поли по тялото. Опитай да съчетаеш полата с любимия си топ или контрастна риза – не я закопчавай, а просто я завържи на талията. Това създава детайл, който може да накара всеки аутфит да изглежда страхотно.


поли и форми на тялото

Крушовидна форма на тялото

Ако имаш малко по-широка долна половина от горната половина на тялото си, подчертай вече добре дефинираната си талия с по-дълга пола с А-силует, в идеалния случай - изработена от свободна и тънка материя. Не се страхувай от полата тип молив или така наречената „слип пола“ – тя обгръща красиво бедрата ти и отново леко се разширява в коленете. Изобщо не е нужно да се притесняваш да подчертаеш ханша си, с дължина малко над или под коляното - това определено е предимство за твоята фигура.

Покажи още

Правоъгълна форма на тялото

За да смекчиш по-мъжествените черти, наблегни на областта на талията. Избери артикули с текстура или принт! Вариантите наистина са много - от поли с колан, които ще подчертаят талията ти, до такива с цепки и различни видове плисета. Увиващите се поли или тези с цепки са идеални, ако фигурата ти не е дребна. От друга страна, на по-стройните фигури стоят по-добре полите с волани или плисираните такива.

Покажи още

Търсиш перфектната плюс размер пола?

Ако искаш да се насладиш на всички предимства на полата, но не искаш да избираш по-къса версия, заложи на по-дълга. По-свободна кройка с дефинирана талия може да бъде супер подходяща – носи блуза или тениска, които да пъхнеш в полата. Допълни тоалета с жилетка или дънково яке, което също трябва да завършва на талията, за да създадете красив силует.

Дългата пола определено не е единственият вариант. Не се страхувай да покажеш краката си и изберете пола по тялото. За този тип потърси по-тежка материя, която няма да следва ненужно всеки сантиметър от тялото ти.

поли аутфити

Вечната дилема: Високи срещу ниски

Въпреки че височината не е толкова решаваща за крайния ефект, колкото нашата фигура, определено си струва да я вземем под внимание – особено що се отнася до дължината на полата. По-късите поли, които падат малко над коляното, средата на бедрото или класическите мини поли определено ще ти стоят по-добре, ако не си толкова висока. Колкото по-къса е полата, толкова по-дълги ще изглеждат краката ти.

Покажи още

Твоето тяло по-високо ли е? В такъв случай по-добре ще ти стоят миди поли до средата на прасеца или макси такива. Само внимавай - дори при висока фигура тези кройки могат да скъсят краката ти, въпреки че не се забелязва веднага. Мини полите също са идеални за теб. Все пак, ако пазаруваш онлайн, имай предвид, че полите имат стандартна дължина. Така че за по-високи фигури те може да са много по-къси, отколкото очакваш и би ти било удобно.