Фигура тип круша - подчертай стилно талията си

Пуловерите са универсално и удобно допълнение към всеки гардероб и могат да бъдат особено ефективни за отвличане на вниманието от по-широки бедра и подчертаване на талията, което е често срещано при телата тип круша. Перфектни за случая са пуловерите с А-силует, както и разкроените такива, защото са по-тесни в горната част и създават баланс в цялостната ти визия. 

 

Покажи още

 

Избери плетива в по-тъмни нюанси като синьо, черно или сиво, защото те често създават ефект за по-вталена фигура. Вертикалните детайли също са от голямо значение. Съчетай този тип пуловери с дънки с широки крачоли и боти тип Челси за малко повече елегантност.

 

Фигура тип ябълка -фокусирай се върху красивите си черти

Ако тялото ти отговаря на фигурата тип ябълка, може да отвлечеш вниманието от коремната област с подходящите дрехи. Фигуралните пуловери са идеални за този случай - може да избереш модел с висока талия точно под бюста, който се разкроява надолу, като така ще привлечеш внимание върху него. 

 

Дългите дамски жилетки са друг страхотен избор - може да ги оставиш разкопчани и да заложиш на неутрални, пастелни цветове. Съчетай ги с макси пола или разкроени панталони, както и с подходящите кецове или боти. Не забравяй за бижутата - минималистичен акцент, който не трябва да пропускаш.

 

Покажи още

Фигура тип правоъгълник - обърни внимание на бюста

Ако имаш тяло, което наподобява правоъгълник, и искаш да подчертаеш областта на гърдите си, има няколко стилни начина да постигнеш това с помощта на пуловерите. Този с V-образно деколте ще създаде илюзията за по-дълга и по-изразена горна част на тялото, като се фокусира върху бюста ти.

 

Жилетките тип “Прегърни ме” също ще ти паснат идеално, като добавят акцент към горната част на тялото ти. Моделите с къдрици и интересни детайли, както и кашмирените пуловери са друг вариант, на който да обърнеш внимание. 

 

Покажи още

 

пуловери

Плюс сайз - бъди уверена в себе си

Увереността е онова тайно оръжие, което може да издигне всеки аутфит на следващо ниво. Плюс сайз дамите могат да се чувстват уверено в себе си благодарение на подходящите плетива. Разгледай широките жилетки, които може да комбинираш със стилна кросбоди чанта и макси пола. 

 

По-дългите плетени пуловери, които покриват бедрата и задните части, удължават торса и създават един много приятен силует. Вертикалните ивици и шарки, както и монохромните модели, могат да допринесат за един стилен и комфортен аутфит.

 

Покажи още

Дребна фигура - подчертай извивките си

Дамите, които често са смятани за “джобни гаджета”, имат свой уникален чар и могат да изглеждат много стилно с правилните плетива. Точно такива са изрязаните пуловери, които стигат до талията или малко над нея. Те създават илюзията за по-дълги крака, като разкриват малко от корема.

 

Тук отново включваме пуловерите с V-образно деколте, които помагат за балансиране на пропорциите ти. Вталените силуети както при пуловерите, така и при дънките, ще се превърнат в най-добрия ти приятел. Може да разгледаш и панталони с висока талия, които да комбинираш с ботуши на висок ток, за да издължиш силуета си.

Висока фигура - разкрий стила си

Високите дами често се свързват с елегантност, защото има страхотни начини да се възползват максимално от височината си с правилния избор на дрехи. Ако не се срамуваш от ръста си, избери дълга жилетка или пуловер от коприна, които се съчетават идеално с тесни дънки или стила мини пола. 

 

Друг вариант е да комбинираш панталон с широки крачоли в неутрални тонове с пуловер, който има животински шарки и ще придаде цвят на аутфита ти. Не забравяй за подходящата връхна дреха - тренчкот или палто, което да те пази от студените есенни утрини. Ботите тип Челси, както и ботушите на малък ток са идеални за комбиниране с тези модни артикули. 

 

Покажи още

 

Покори модния подиум през есенните месеци с подходящите плетени модели и стилни аксесоари! Без значение какъв е твоят тип тяло, най-важното е да се чувстваш добре в него и да подчертаваш своите черти по най-добрия възможен начин.